Catherine var under min ledelse af Kong Hans den dygtigste lærling i min tid. Hun udviste en vilje og enthusiasme, en savoir faire, som udmærkede hende blandt de i øvrigt dygtige kokkeelever. For hende var det vigtigt at skabe ernæringsmæssigt rigtige retter, som samtidig var smagfulde, med et strejf af originalitet. Hun udviklede sig gennem tiden til en sand mester.

Daniel Guy LetzKøkkenchef, Kong Hans Kælder 1980-1995

Vurdering: Ambitiøs kogebog med fokus på vegetarmad tillavet med kærlighed, nærvær og opmærksomhed. Bogen er både for begyndere og øvede. Der findes mange vegetariske kogebøger og bøger om mindfulness, men ingen der på samme måde kombinerer mindfulness og vegetarisk madlavning. Anbefaling: Køb!

LektørudtalelsePernille Poulsen, DBC materialevurdering

Få hjælp og inspiration til mere plantebaseret kost og mindre stress i hverdagen.

I Kærlig køkkenkarma forener jeg min mangeårige meditationserfaring med hverdagens kogekunst og en fortid som kokkeelev på Hong Hans kælder. Med bogen vil jeg gerne gøre det nemmere for både private og professionelle, at imødekomme den stigende efterspørgsel på vegetarmad, psykosocial sundhed og bæredygtig levevis.

De 4 grundkrydderier i Kærlig køkkenkarma er kærlighed, medfølelse, glæde og sindsligevægt. Når du praktiserer dem hver dag, vokser de i dig, indtil de favner hele kroppen, sindet, stemningen i hjemmet og det liv du er en del af.

Ud over lækre vegetarretter og 10 menuer, der til fulde opfylder alle dine smagssanser, viser bogen hvordan madlavning kan bruges til at udvikle nærvær, fordybelse og bevidst opmærksomhed, uden at det skal blive et højtravende, tidskrævende tema, der tynger den i forvejen lange liste af livsstilsidealer.

Kærlig Køkkenkarma er med andre ord et bud på hvordan vi kan inkludere mindfulness i helt almindelige hverdagssituationer, som vi alligevel bruger tid på.

Samtidig hjælper kærlig køkkenkarma dig med at udvikle en naturlig og intuitiv erkendelse af kostens indflydelse på mavens tarmflora, kroppens mikroorganismer og styrker derigennem  sundheden og funktionaliteten i din fordøjelse, hjerne, psykologi og generelle helbred.

Kærlig køkken karma er både til den erfarne vegetar, til dig der bare gerne vil inspireres og til familien, der ønsker flere grønne retter.

Om forfatteren

Catherine er oprindeligt uddannet kok fra Kong Hans Kælder og har næsten 30 års erfaring med vegetarkost og spirituel praksis, hvoraf de sidste 10 år har været præget af pilgrimsrejser og tilbagetrækningsophold Indien. Hun har set, mærket og smagt, hvilke fordele der er ved at lave mad med nærvær og kærlighed – både før, under og efter måltidet.

Forlag: Muusmann
Co-writer: Pia Brixved
Fotograf: Carsten Ringholm

Masterclass, foredrag, gå-hjem-møde

Start 2018 med bæredygtig samvittighed og bliv klar til at imødekomme den stigende efterspørgsel på plantebaseret kost.
Jeg vil gerne hjælpe jer med at afmystificere emnet og gøre det nemt at inkludere grøn mad i hverdagen.

Sammen finder vi en løsning, der imødekommer jeres behov og interesser!

Send en uforpligtende forespørgsel

Bestil bogen her

Pris kr. 250,-

Når du køber bogen her på siden kan du få den signeret. Blot skriv en note i meddelelsesfeltet, med navn på modtageren, når du bestiller.

Fragt fra kr. 45,-

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi en bekræftelse og faktura til din mailadresse.

Ja tak, jeg vil gerne bestille bogen

Navn