Open Space

guidet fællesmeditation, naturlig afspænding og indre ro

Open Space 2018:

 • Søndag d. 5. Aug.
  kl. 13.00-14.45
 • Søndag d. 2. Sept.
  kl. 13.00-14.45
 • Lørdag d. 6. Okt.
  kl. 13.00-14.45
 • Søndag d. 11. Nov.
  kl. 13.00-14.45
 • Søndag d. 2. Dec.
  kl. 13.00-14.45

Alle er velkomne

Du/I behøver ikke tidligere erfaring med meditation og mindfulness for at deltage. Alle er velkomne – begynder som øvet.

Bliv bergiet fysisk og mentalt gennem guidet fælles meditation, indre ro, nærvær og sharing.

Kom som du er

Du behøver hverken at kunne stå på hovedet eller sidde i skrædderstilling. Blot kom som du er, i behageligt tøj, der ikke strammer eller genere dig. Medbring evt. et sjal til at have om skuldrene under meditationen. Der er stillet stole frem til fællesmeditationen, men der er også puder og måtter, hvis du foretrækker at sidde på gulvet.

Slip dagens travlhed, tanker og gøremål for en stund

Open space er et åndehul hvor du kan lade batterierne op, hvile i nuet, genopdage din sande natur og mærke livets Væren. Blot slap af, giv slip og glem alt om aktivitet for en stund. Til Open Space falder krop og sind automatisk til ro og der er rum til spørgsmål og sharing efter meditationen.

Fællesmeditation på Østerbro

 • Savner du ro, inspiration eller fordybelse?
 • Vil du gerne meditere, men får det ikke prioriteret i hverdagen?
 • Er du tiltrukket af personlig frigørelse?
 • Har du spørgsmål til det indre liv, meditation eller nærvær?

Vi kender det allesammen!

Regelmæssig meditation frigør din relation til sindets tankemylder og kroppens stressrespons. Det får kroppen til at falde til ro og slippe stressrelaterede spændinger. Den dybe afspænding får også hjernen til at frigøre neurotransmittere, der skaber følelser af velvære, lykke, fokus og indre ro.

Fx er dopamin en neurotransmitter, som i hjernen forbindes med belønning og nydelse. Dopamin regulerer også dit humør og søvn. Mens neurotransmitteren serotonin bl.a. har en beroligende effekt, der frigør spændinger så du føler dig mindre stresset og mere afspændt. Under meditation hæmmes også aktiviteten i amygdala – hjernens frygtcenter.

Mange mennesker føler sig stressede fordi sindet er på overarbejde og prøver at gøre flere ting på een gang. Men selv om sindet arbejder hurtigt kan det ikke multitaske og resultatet bliver at vi ikke rigtig når hverken det ene eller det andet. Meditation frigør opmærksomheden fra sindets aktivitet og træner sindets bevidste fokus og koncentrationsevne. På den måde bliver sindet mere effektiv og kroppen mindre stresset.

Tilmelding

Tilmeld dig månedens fællesmeditation i god tid. Der er er et begrænset antal pladser til Open Space, som fordeles efter først til mølle-princippet.

Skriv navn, mail og deltagerantal

Betaling via Mobilepay

Din tilmelding bekræftes pr. mail.
Med din bekræftelse modtager du også information om adressen.

Herefter skal du blot sikrer din plads samme dag, ved at betale for deltagelse via mobilepay: tlf. 40710115

Pris pr. pers. pr. gang kr. 100,-

Indbetaling refunderes ikke ved afmelding senere end 36 timer før, eller ved udeblivelse.