Drømmer du om transformation, fordybelse og pilgrimsrejse i Indien?

Et magisk eventyr, hvor alt kan ske…

Sammen oplever vi hellige steder og udvalgte byer. Vi rejser i sjælens fodspor og oplever Indiens mytologi, ceremonier og ritualer, i en autentisk og intuitiv atmosfære.

Rejsen er en sand gave og hyldest til dit indre liv. Langt langt væk fra alt det du kender så godt og helt tæt på sjælens nærvær, Indiens farvestrålende udtryk, spontane uforudsigelighed, åndelige belæringer og visdomstraditioner.

Spiritual Journey følger Østens traditionelle metoder til renselse, forening og oplysning. Ruterne dækker forskellige områder i hele Indien. Hver rejse er derfor unik og en direkte indføring i et aspekt af bevidstheden.

På rejse med sjælen som guide…

Spiritual journey giver sjælen mulighed for at bringe et aktuelt tema eller udviklingsområde frem i lyset. Undervejs kan skyggesider, personlige temaer eller udfordringer dukke op og med kærlig tydelighed afsløre sig selv. Det er en del af rejsens natur at byde velkommen til det, der udfolder sig og med nysgerrighed tillade, at en dynamisk indre process kan finde sted. Vi rejser i nærvær, ydmyghed og sand fordybelse.

Det siger tidligere deltagere…

Jeg har haft den særligt udsøgte fornøjelse, at være på en intens og smuk pilgrimsrejse med Catherine i Himalaya´s bjerge. Oplevelserne, følelserne og erkendelserne kan umuligt gengives i deres sande dimensioner via simple ord eller billeder! Det var en rejse der efterlod sig de dybeste spor og åbnede op til uanede lag af både fysiske og mentale niveauer.

Mine forudsætninger for at deltage på turen, var ikke nogle der umiddelbart gjorde denne type rejse oplagt. Jeg havde aldrig sovet i sovepose, ej heller tidligere forladt  Europa eller været på andet end storby- og badeferier. Der var dog et ubeskriveligt kald henimod denne tur og til at bryde med min comfort zone som ikke længere var comfortabel.

Undervejs på turen mødte jeg og krydsede sådan ca. hver en grænse min fysik og psyke rummede. Under kærlig og kyndig guidning af Catherine, foregik dette i et space fuld af omsorg og autenticitet, som gjorde det muligt for en ny power og erkendelse at folde sig ud, i hver enkelt situation.

Jeg er beriget med en meget stor og særlig oplevelse for livet og ikke mindst en lærdom om mig selv, som jeg ikke kunne have åbnet op til inden for vor kulturs eller comfort zonens grænser.  Tak for en fantastisk tur!

Louise Vittrop
Louise Vittrop

Tak Catherine, fordi du så gavmildt og uden mål deler ud af din viden, din velsignelse og dit skønne væsen. Du er en uudtømmelig kilde til inspiration.

Jeg kan på det inderligste anbefale denne autentiske og vidunderlige, uforudsigelige og fuldstændig fantastiske tur til Indien!

Himlen har åbnet sig, verden har smilet og glæden er flyttet helt ind i mit hjerte og krops inderste kroge.

Verden bliver aldrig den samme igen efter denne rejse, der finder genklang dybt dybt inde i sjælen.

Helena Lupa
Helena LupaArkitekt, kunstmaler, mor til 4

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig en så inspirerende og transformerende rejse til magiske og farverige Indien…

Det har været en kæmpe gave og meget berigende at rejse sammen med dig kæreste Catherine.

Du tog os med til de mest utrolige og spændende steder, dybt ind i Indiens hellige og spirituelle verden, hvor tiden nærmest stod stille…

Din store indsigt i landets kultur og spiritualitet, dit evige nærvær, din omsorg, din kærlighed, din rummelighed tillige med din umådelige visdom har givet mig de mest fantastiske og inspirerende oplevelser både for øjet og for sjælen.

Tak Catherine, fordi du gav mig mulighed for denne lærerige og meget overvældende rejseoplevelse, hvor alle mine sanser blev stimuleret og hvor du var med til, at jeg blev fyldt med en salig indre ro, glæde, kærlighed og taknemmelighed.

 

Bodill Mauvanne
Bodill Mauvanne

Rejsen til Indien er en af de bedste gaver jeg har haft i mit liv.

Overalt oplevede jeg kærlighed, varme og dyb inspiration til at mærke mit liv endnu mere.

Jeg er så taknemmelig for denne rejse og for muligheden for at mærke livet i fulde drag.

Kære rejsevenner, tak for en fantastisk tur!

Maja Haugum von Siebenthal
Maja Haugum von SiebenthalMediegrafiker

At rejse er at leve

Rejsen til Indien med Catherine blev starten på min indre rejse. En rejse der har ændret mit liv for altid.
Jeg er dybt taknemmelig for denne gave.

Det er svært at beskrive med ord hvad jeg oplevede, og jeg forventer ej heller andre vil kunne forstå det, men meditationen og tempelbesøgene har åbnet mit hjerte. Det føltes, og føles, som en indre flamme er blevet tændt i mit bryst. Den brænder og åbner mit hjerte og mit nærvær.

Kærligheden til og det smukke i livet skinner igennem hverdagens gøremål. Det giver en indre fred og stor glæde.

Med et forstod jeg hvad meditationen kan åbne, og hvor jeg tidligere forsøgte at få meditation til at passe ind (forgæves), så er det nu som en naturlig del af min hverdag. En ny rejse er begyndt.

Frans Merrild
Frans MerrildManaging director, EHK aps

Da muligheden for at komme til indien sammen med Catherine åbnede sig, så var jeg ikke et øjeblik i tvivl.

Rejsen blev en helt fantastisk transformerende tur, hvor jeg kom i kontakt med mig selv på et dybere plan og med energien der var omkring mig på hele turen.

Jeg fik oplevelse jeg aldrig havde drømt om var mulige, oplevelser for livet :-).

Catherine er et helt fantastisk og unikt menneske med hjertet på det rette sted.

Hendes autencitet, varme, dybe forankrede ro og evnen til at omfavne mennesker på, er helt enestående.

Dorthe Skov MejerYogainstruktør

Rejsen til Indien er den bedste gave jeg har givet mig selv. En ny verden foldede sig ud og jeg kunne læne mig tilbage med fuld fokus på nærvær og åbenhed under Catherines stærke, indsigtsfulde og kærlig vinger.

Rejsen gav mig direkte kontakt til den indre kilde af nærvær, kærlighed og tålmodighed. Jeg blev beriget med dybe følelsesmæssige indtryk og føler en stærk forbindelse med universet.

Jeg er dybt taknemmelig for Catherines nænsomme guidning undervejs, hvor hun har åbnet mit sind og vist mig vejen til kilden.

Catherine er nærvær, kærlighed, omsorg og dedikation i én og samme person.
Jeg vil til enhver tid rejse med Catherine igen og giver min varmeste anbefaling til alle.

Dorthe HøjerFreelancer og mor til 2

Endelig gjorde jeg det!! Tog afsted til Indien.

At rejse til Indien var noget jeg havde ønsket mig i mange år, men landets uoverskuelige størrelse, samt en frygt for om jeg ville kunne leve af maden, havde igen og igen sat en stopper for at det blev til noget. Lige indtil jeg mødte Catherine. Efter en god snak med hende, følte jeg mig tryg og klar til at komme afsted.

Og sikke en tur! Jeg vil aldrig glemme den rejse, både fysisk og mentalt, som Catherine fik stablet på benene. Catherine jeg takker dig af hjertet, for den måde du har vist mig det Indien du elsker. Og for at være både blid og omsorgsfuld, når de mentale skygger kom frem i lyset. Turen var ligeså udfordrende og indsigtsfuld som jeg havde turde håbe på.

Og maden – Ja den var for mig som jeg havde frygtet, men det var en del af oplevelsen og jeg overlevede. Og jeg vender gerne tilbage! TAK!

Tony Smedegaard

“Livet er en rejse, ikke en destination”

Templet hos min læremester – Sri Sri 1008 Swami Avdhoot Ji Maharaj.

Sri Sri 1008 Swami Avdhoot Ji Maharaj.

Indiens mystik taler sit eget sprog…

Med uanstrengt præcission, inspiration og synkronicitet frembringes sjælens healende energier, opmærksomhed og indre vejledninger.

Det åbner døren for:
– dybere selvforståelse
– meningsfylde
– indre frigørelse
– autentisk lykke
– harmonisk styrke

Spiritual Journeys er IKKE for alle…

Det er en intensiv, autentisk og traditionel pilgrimsfærd med fokus på sjælens liv og udvikling.

Materiel afhængighed, psykologiske mønstre og fysisk komfort bliver udfordret på denne type rejser i Indien.

Spiritual Journey er for dig der…

  • er intuitivt tiltrukket af muligheden
  • ved og mærker at du skal af sted
  • er villig til at møde forhindringerne på vejen
  • er parat til at overgive dig til dit indre eventyr