Velkommen til Indien!Meditationsretreat i Himalaya

d. 28. sept. – 12. okt. 2019

Drømmer du om at dedikere tid til fordybelse og at lære dig selv lidt bedre at kende?

Forestil dig at vågne i uforstyrret natur, med udsigt over Himalayas frodige bjerge og starte hver dag med meditation og indre ro.

På meditationsretreat i Indien kan du lade batterierne op og genforene dig med din indre kerne i ro og mag.
Vi bor afsides og uforstyrret med rig mulighed for at opleve naturens storhed og stilhed.

Sæt kryds i kalenderen og book din plads allerede i dag. Der er kun få ledige pladser tilbage i efteråret 2019

Early bird special

Lige nu kan du spare kr. 2.495,- ved tilmelding til Meditationsretreat i Himalaya inden 1. August 2018

Spiritual Journey

Early bird special

Næste Spirital Journey går til Himalaya d. 16.-30. Maj 2019. Lige nu kan du spare kr. 2.495,- ved tilmelding inden 1. September 2018

I Juli 2018 gik Spritual Journey til Delhi, Rishikesh, Yamunotri og Gangotri.

Hver gang jeg er i Indien, oplever jeg at hele mit væsen bliver ladet op. Og når jeg kommer hjem udfolder energien sig som intense bølger af inspiration, der forplanter sig til alt hvad jeg tænker og foretager mig. Det er samtidig utroligt berigende at få lov til at være vidne til deltagernes dybe, personlige transformation. Det er som om at Indien har sin helt egen magi og evne til at hjælpe alle helt ind i hjertet af deres essens.

Herunder kan du se et par snap shots fra Ganges udspring i Himalaya, fra templet i Yamunotri og fra Rishikesh for foden af HImalaya.

Catherine – du har bragt mig på en rejse, som jeg slet ikke har haft fantasi til at forstille mig. Under hele turen, har du med din kærlige indsigt, omsorg, oprigtighed og en helt unik variation af støtte (små skub, væren, lærdom og din måde at holde mig i hånden på), åbnet op for nye powefulde erkendelser. I uroen har jeg fundet en ro, der giver mig styrke og tryghed. Jeg føler mig så beriget på mange niveauer og glæder mig allerede til endnu en fantastisk Journey til Himalaya i det nye år.

Af hjertet TAK for en helt fantastisk tur – Betina Holmberg

Send en forespørgsel