Mindfoodness madfællesskab i det grønne køkken

Jeg er ret vild med at fusionere mad og mindfulness. Og så elsker jeg at gøre det nemt og appetitligt for flere mennesker at få mere grønt og mindre stress ind i hverdagen.

Kreativitet og fordybelse i det grønne køkken er samtidig til glæde og gavn for både krop, sind og sjæl.

Få tips og tricks til mere grønt og mindre stress

Velkommen til mindfoodness madfællesskab i det grønne køkken.

Mad og måltider har altid været centrum for at bringe kulturer og mennesker sammen. Selvom fællesspisning, folkekøkkener og social gastronomi i dag er et udbredt fænomen, kan madfælleskaber og fællesspisning meget mere end at mætte maver og sikre ernæring og fysisk sundhed.

Madfællesskab kan bidrage til mental sundhed ved at forbedre trivsel og afhjælpe ensomhed og isolation. Kombinationen af madfællesskab og mindfulness kan facilitere inspiration, kreativitet og samvær, der gør det mere interessant og appetitligt for flere mennesker, at få mere grønt og mindre stress ind i deres hverdag. Mindfoodness er samtidig et effektivt værktøj til grøn måltidsomstilling, adfærdsændring og etablering af nye kostvaner.

På hver workshop fordyber vi os i mindful madlavning, tilsmagning, basal ernæring og grønne måltider som en vej til plantebaseret kost og bæredygtig sundhed. I køkkenet arbejder vi sammen om at kreere lækre plantebaserede retter til en fælles middag, som vi spiser sammen inden dagen rundes af.

kom og vær med

     • Afsæt tid og plads til at deltage.
     • Nyd at andre sørger for indkøb.
     • Glæd dig til at eksperimentere og have det sjovt i køkkenet sammen med andre.
     • Lær nye tricks, oplev nye smage og nyd en dag med hyggeligt madfællesskab.
     • Vi kreerer simple og lækre grønne retter, som du kan genskabe hjemme i dit eget køkken. Lige fra knasende snacks og veganske umami-smagsoplevelser til kreative lækkerier der smager himmelsk.
     • Oplev en nærværende fordybelsesdag med nye smagsoplevelser og hyggelig fællesspisning.

Få inspiration til lækre grønne retter

Uanset om du er helt grøn i det veganske og vegetariske køkken eller allerede har gode erfaringer, vil du kunne nyde en dag med inspiration, samvær og fordybelse omkring mad og mindfoodness. Vi bruger almindelige råvarer, så du nemt kan genskabe lækkerierne hjemme i dit eget køkken. Har du gluten-, nødde- eller laktoseintolerance, er det ingen hindring. Blot sig det på forhånd så jeg kan tage hensyn og introducere dig for alternativer, hvis det bliver nødvendigt.

Det praktiske

Workshoppen inkluderer råvarer, drikkevarer og undervisning.
Medbring din favoritkokkekniv og et forklæde.

Først til mølle princippet

Pladserne fordeles efter “først til mølle”.
(Du kan blive skrevet op og være blandt de første der får besked om ledige pladser)

Events, kurser og workshops kan skræddersyes efter behov og målgruppe. Kontakt mig hvis du har spørgsmål, ønsker eller ideer – det er ganske uforpligtende!

Tilmelding

Artikel i fagbladet KANTINEN

Læs hele artiklen her