Mindful madlavning

Mindful madlavning i det grønne køkken

Få mere energi og overskud og mindre stress med grøn mad og mindful madlavning. Lær at lave spændende og mættende veganske retter, der både er nærende og som opfylder behovet for velvære i mave, krop, sind og sjæl.

Kurset er for dig der søger inspiration til grønne madvaner, kødfrie dage eller som blot ønsker at fordybe dig i det plantebaserede køkken. Du bliver klædt på til at fremtrylle lækre veganske måltider, der smager skønt, mætter, og som giver dig energi og velvære, imens du forebygger stress.

Uanset om du er helt grøn i det veganske køkken eller allerede har gode erfaringer, vil du lære nye ting på kurset. Vi laver mad af gode råvarer, der gør maven glad og som er fyldt med nærende vitaminer, mineraler og antioxidanter. Har du gluten- eller laktoseintolorance, er det ingen hindring.

Jeg er vild med at fusionere mad og mindfulness, og elsker at gøre vegansk mad smagfuld og indbydende, så det bliver nemt og appetitligt at få mere grønt og mindre stress ind i hverdagen.

Tilmelding

Retreats, kurser, workshops og events kan skræddersyes efter behov og målgruppe. Kontakt mig hvis du har spørgsmål, ønsker eller ideer – det er ganske uforpligtende!

Savner du inspiration til lækre veganske måltider?

Forkæl en du holder af (fx dig selv) med en inspirationsdag i det grønne køkken.

På kurserne laver vi lækre snacks, skønne veganske retter og lidt af det søde. Du får fif til sunde vaner, der mætter, og til kreativt nærvær og tilsmagning.

Du lærer også om mindfulness, hvad vegansk mad egentlig er og hvorfor kombinationen af de to er så god.

Du behøver ikke være en ørn i et køkken for at nyde nuet, være med eller lade dig inspirere af planterigets mange smage, farver og muligheder.

Det får du:

  • Viden om hvor planteproteinerne kommer fra, inspiration til at opdage og bruge friske grøntsager til hverdagsretter og når det skal være ekstra lækkert, fif til knasende snacks og umami smagsoplevelser.
  • Du bliver introduceret til mindfulness og mindful madlavning, får inspiration til at sammensætte lækre veganske retter, og til at skabe sunde grønne madvaner, uden følelsen af, at der mangler noget.
  • En spændende, unik og nyskabende kursus- og køkkenoplevelse med hyggelig fællesspisning.

Det praktiske

Råvarer er inkluderet i kursusprisen.
Medbring notesbog, forklæde og viskestykke.

Der skal min. 8 tilmeldinger til et hold for både firmaer og private.

Kursus

Pris: kr. 1795,- incl. kogebog
Varighed: 5 timer
Dato: opdateres løbende
Sted: København K

Forløb

Varighed: 3 workshops á 3 timer
Dato: opdateres løbende
Sted: København

GastroYoga Retreat

En weekendoplevelse for dig, der drømmer om nærvær, hygge, velsmag og velvære i pagt med naturen. Glæd dig til basic luxury og selvforkælelse med yoga, meditation og plantebaseret madlavning.

Pris: 4.500,-
Varighed: fredag – søndag
Dato: opdateres løbende

(Der skal min. 10 tilmeldinger til et retreat)

Artikel i fagbladet KANTINEN

Læs hele artiklen her