Oplev en dag med mindful madlavning i det grønne køkken

Jeg er ret vild med at fusionere mad og mindfulness. Og så elsker jeg at gøre det nemt og appetitligt for flere mennesker at få mere grønt og mindre stress ind i hverdagen.

Kreativitet og fordybelse i det grønne køkken er samtidig til glæde og gavn for både krop, sind og sjæl.

Mesterlære oplevelse i det grønne køkken

Kom på en mesterlæreoplevelse i det grønne køkken og mad-fotografiets verden. Vi leger med mindful madlavning, foodstyling & fotografering.

Mad og måltider har altid været centrum for at bringe kulturer og mennesker sammen. På workshoppen introduceres du til grundsmage, mindful madlavning og basal viden om grønne måltider og kostsammensætning som en vej til klimaklog kost og bæredygtig sundhed. I køkkenet arbejder vi sammen om at kreere lækre vegetariske og veganske retter til den fælles middag, som vi spiser sammen inden dagen rundes af.

Undervejs får du fif til foodstyling, så du med få virkemidler kan få maden til at ligne et gastronomisk mesterværk. Du prøver kræfter med, hvordan man med simple råvarer og redskaber, kan lave billeder med et mobilkamera, så maden kommer til at fremstå ekstra lækkert.

Vi sætter scenen til en positiv oplevelse

     •  Afsæt tid og plads til at deltage.
     • Nyd at andre sørger for indkøb.
     • Glæd dig til at eksperimentere og have det sjovt i køkkenet.
     • Lær nye tricks, oplev nye smage og nyd en dag i godt selskab og smukke rammer med kreativ fordybelse.
     • Få serveret inspiration til lækre grønne hverdagsretter og gourmetoplevelser, fra knasende snacks og veganske umami-smagsoplevelser, til lækre retter der smager himmelsk.
     • Eksperimenter med professionelle tips til foodstyling og foto.
     • Oplev en nærværende fordybelsesdag med nye smagsoplevelser og hyggelig fællesspisning.

Få inspiration til lækre grønne retter

Uanset om du er helt grøn i det veganske og vegetariske køkken eller allerede har gode erfaringer, vil du lære nye ting på kurset. Vi bruger almindelige råvarer, så du nemt kan genskabe lækkerierne hjemme i dit eget køkken. Har du gluten-, nødde- eller laktoseintolerance, er det ingen hindring. Blot sig det på forhånd så jeg kan tage hensyn og introducere dig for alternativer, hvis det bliver nødvendigt.

Det praktiske

Aktivitetsdagen afholdes i Nordhavn og inkluderer råvarer, drikkevarer, madlavningsworkshop og undervisning i fotostudie.

Medbring notesbog og forklæde.

Først til mølle princippet

Pladserne fordeles efter “først til mølle”.
(Du kan blive skrevet op og være blandt de første der får besked om ledige pladser)

Pris kr. 1.795,- inkl. kogebog
Varighed: 5 timer
Næste gang: september 2021 (datoer kommer snart)

Events, kurser og workshops kan skræddersyes efter behov og målgruppe. Kontakt mig hvis du har spørgsmål, ønsker eller ideer – det er ganske uforpligtende!

Tilmelding

Artikel i fagbladet KANTINEN

Læs hele artiklen her