Grøn frokost i Hus Forbi medarbejdercafe

Grøntsagssuppe med toppings

I dag står frokostmenuen til avissælgerne på suppe lavet af butternut squash, porrer, grøntsagsbouillon, kokosmælk og kartofler.

Hertil forskellige toppings af fintsnittet porrerhvidt, ovnristede peanuts, friske korriander og tern af rød peber.

Derudover frisksyltet grøn chili til og 1 skefuld cremefraiche til dem, der ønskede det.

Dagens grønne frokostmenu vakte glæde og høstede masser af ros og taknemlighed. Du kan roligt kaste dig ud i en lignende suppe i dit eget hjemmekøkken.

Butternutsquash, porrer, kokosmælk og kartofler

Ovnristede røde peanuts krydret med karry

Rugbrødscrutonner med persillepesto

Suppe med lækkert tilbehør

En suppe mætter godt på den korte bane, men kræver lidt ekstra fyld for, at mætte længere. Derfor serverede jeg forskellige toppings, friskbagt brød, creme fraiche og 2 forskellige slags brødcrutonner til.

Rød peber skæres i små tern til suppetopping

Hjemmesyltet grøn chili

Friskbagt brød med oregano, squash og revet gulerod

Lidt ekstra måltider til dem, der kommer senere på dagen.

Velbekommen!