Husk hvem du er

Lyt med når Catherine er gæst i Torben & foredragsholderne

Vi taler om mindfoodness

Hver torsdag kl. 12.00 inviterer “Habit Manager” Torben Wise en gæst i studiet der brænder for et særlige emne.

Følg linket og lyt med i denne episode af podcasten “Torben & Foredragsholderne”, hvor jeg bl.a. taler om emotionel regulering, det plantebaserede køkken, “mindfoodness”, veje til mere grønt og mindre stress, og om hvordan madlavning kan bruges terapeutisk.

Emotionel regulering

Hør hvordan du kan regulere og forvalte dine følelser, reducere stress, hvilke fordele der er ved at spise grønt og hvilken indflydelse det vi putter i munden har på vores fysiske velbefindende – og på det omgivende miljø.

Selvforglemmelse på den gode måde

Med inspirerende og konkrete ideer taler vi om madlavning som en sund form for selvforglemmelse, hvordan man ændrer madvaner og om hvordan vi kan undgå at madlavning og daglige gøremål bliver en sur pligt.

Bæredygtig livsstil

Mange mennesker er begyndt at spise grønt med omtanke for naturen, dyrevelfærd, klimaet og kroppens sundhed. I podcasten taler vi om udfordringer og værktøjer til at forme en bæredygtig livsstil, hvor vi gennem vores kostvalg kan tage bedre vare på os selv, miljøet og kloden.

Bliv inspireret i dit arbejde og privatliv

Torben Wiese er en af de mest benyttede foredragsholdere og har talt til over 300.000 mennesker. Han er dobbelt bestsellerforfatter til bøgerne “Bryd vanen og nå dine mål” og “Bøj fisken mens den er frisk” og har netop udgivet sin 3. bog “Grib dine kriser – personligt, hjemme og på arbejdet”. Torben er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest inspirerende og motiverende talere i Danmark. Han er desuden coach og forandringsrådgiver og ofte gæst på både TV, i radioen og i pressen.