Rød karry hot-pot i Hus Forbi medarbejdercafe d. 2. december

Tilbehør af røde- og sødekartofler
Vermiceller (tynde risnudler)
Havregrødsfladbrød
Friterede squash

Dejlig og nem rød karry hot-pot med fyld af hvidkål, ærter og grønne bønner.
Ingrediensliste (med forbehold for forglemmelser):

2 l kokosmælk
1 hvidkål
2 ps frosne grønne ærter
½ ps frosne grønne bønner
ca. 5 l vand
3 ds flåede tomater
tørrede limeblade
rød karry
Soya
Grøntsagsbouillon

Panerede og dybstegte squash

Små faste squash fra grønthandleren.

Halve squash vendes her i en blanding af æg, fløde og krydderier.

De panerede squash dybsteges til de er gyldne i varm rapsolie. Drys evt. med lidt salt.

Lækre sprøde squash – klar til at blive serveret sammen med den røde karry hot pot.

Rester af grød kan bruges både i det søde og salte køkken

I dag var der travlhed i Hus Forbi køkkenet fra morgenstunden. En klasse fra Horne efterskole havde overnattet i medarbejdercafeen i weekenden og var i fuld sving med at lave morgenmad da vi ankom kl. 8.

Resterne af deres fuldkornshavregrød øjnede jeg chancen for at transformere til lækre brødhapsere, for på den måde at undgå unødig madspild. Grøden peppede jeg op med krydderier og resten af æg-flødeblandingen brugt til paneringen af squash.

Så er der serveret

Du kan bruge næsten, hvilke som helst slags grøntsager i en kokos-karrysuppe. Denne version er super tasty, dejlig fyldig og nem at lave.

Tilbehør og fyld til dagens karry hot-pot. Her gælder det primært om at undgå madspild og få tilføjet lidt knas og fylde.

De sprøde squash er paneret i en blanding af rasp og sesamfrø, men kan sagtens vendes direkte i lidt mel eller rasp med krydderier, så du undgår både æg og fløde.

Velbekomme!