Mandagsmad hos Hus Forbi d. 28. oktober 2019

I dag var frokostmåltidet i Hus Forbi medarbejdercafeen velbesøgt. Så velbesøgt at vi desværre ikke havde måltider nok til alle.

Det er meget forskelligt, hvor stort fremmødet er (ca. 15-35 pers), men det er sjældent at måltiderne slipper op. Vi er selvfølgelig begejstrede, når tilslutningen til de grønne måltider vokser.

Køleskabet var næsten tomt, og trafikkaos på vejen til Vanløse forhindrede mig i at svinge forbi hos grønthandleren. Dagens måltid krævede derfor lidt ekstra magi. Det blev til bønner og majs på dåse fra tørlageret, tryllerier med mel og en salat af de få friske grøntsager, som du kan se på billedet nedenfor.

Mel og majs blev lavet til stabler af madpandekager, der sammen med kålsalat og hvide bønner i karrysauce, ligger solidt i maven.