Kogebøger

Uanset om du er helt ny i det grønne køkken eller du er gået vegansk for længst, kan du finde inspiration til grønne retter, kærlig selvomsorg, mindful spisning og lækre gourmetmåltider i Vegansk GastroYoga og Kærlig KøkkenKarma

Bestilling

Fragt fra kr. 45,-

Når din bestilling er modtaget, sendes ordrebekræftelse og faktura til den oplyste mailadresse. Forsendelsen pakkes og afsendes ligeså snart din betaling er registreret. Leveringstid ca. 2-4 dage

Artikel i Alt for Damerne

Artikel om mindful madlavning i fagbladet KANTINEN

Læs hele artiklen her

Vegansk GastroYoga

Vejl. udsalgspris kr. 299,95 / Bestil nu til kr. 275,-

Om Vegansk GastroYoga

For alle med interesse i vegansk madlavning. Meget smuk og æstetisk udgivelse. Dette er en meget interessant udgivelse, som forener vegansk gastronomi og spiritualitet. Bogen er ikke traditionelt opbygget, men forener opskrifter, tanker og reflektioner undervejs. Bogen indeholder ekstravagante retter med fokus på plantebaseret, klimavenlig mad. Den har fokus på at madlavning skal være en afstressende og sanselig oplevelse. Der findes af gode grunde ikke andre bøger om Gastro yoga”

LektørudtalelseMerete Trap, DBC materialevurdering

Vi har for længst forstået, at grøn mad er vejen frem, men det kan være en udfordring at ændre vaner og mange mangler ideer og savner inspiration til at lave smagfulde grønne måltider, både i hverdagen og ved særlige lejligheder.

Vegansk Gastro Yoga er fyldt med inspiration til kærlige spisevaner, mindful madlavning, fif til at trylle i det grønne køkken, og opskrifter der tager hjemmelavet vegansk mad til next level. Du får opskrifter på et væld af små fristelser, forretter, hovedretter, desserter, lækkert tilbehør og brød – skabt med kærlighed og kreativt nærvær.

Gastronomiens møde med den spirituelle praksis

I bogen møder gastronomien den spirituelle praksis og gør madlavning til en leg, hvor du med nærvær kan fordybe dig i mindful madlavning og skabe lækkerier og gourmetoplevelser i det grønne hjemmekøkken.

Vegansk Gastro Yoga griber måltidet an fra flere vinkler

Tid, nem tilgængelighed og sundhed spiller en væsentlig rolle i vores valg af måltider.

Med de rette værktøjer kan undgå overforbrug af klimabelastende fødevarer og imødekomme fremtidens behov for sunde, bæredygtige og grønne madvaner med ro i sjælen.

Bogsalget støtter NGO´en Chimalaya Charity, der hjælper fattige børn i Nepal med at få en god start i livet, så de ikke rammes af fejlernæringens mange følger og bivirkninger.

Kærlig KøkkenKarma

Pris kr. 249,95 / Bestil nu til kr. 225,-

Om Kærlig KøkkenKarma

“Ambitiøs kogebog med fokus på vegetarmad tillavet med kærlighed, nærvær og opmærksomhed. Bogen er både for begyndere og øvede. Der findes mange vegetariske kogebøger og bøger om mindfulness, men ingen der på samme måde kombinerer mindfulness og vegetarisk madlavning.”

LektørudtalelsePernille Poulsen, DBC materialevurdering

Kærlig Køkkenkarma byder på et væld af lækre opskrifter på vegetarmad og “mindfoodness” i hverdagen.

I bogen finder du inspiration til grønne vaner, madlavning, nærvær og velsmag uden det bliver et højtravende tema, der tynger den i forvejen lange liste af livsstilsidealer.

Kærlig Køkkenkarma hjælper dig med at skabe smagfulde vegetariske måltider, så selv kødelskerne glemmer alt om røde bøffer. Det bliver også nemmere at inkludere mindfulness i helt almindelige hverdagssituationer, som du alligevel bruger tid på.

Sæt tempoet ned og nyd maden

Kender du fornemmelse af indre ro, energi, varme og velbehag efter et måltid? Eller fornemmelse af at der “mangler noget”, selv om maven er fyldt?

Hvis din opmærksomhed er optaget af tankemylder, imens du laver mad eller spiser, er det svært at mærke mæthed og tilfredshed i forbindelse med et måltid.

Derfor vil du typisk forsøge at tilfredsstille “manglen” på anden vis. Fx gennem overspisning, stimulanser eller cravings.

En dårlig kostsammensætning kan også medvirke til selvdestruktive vaner, uhensigtsmæssige kostmønstre eller at du spiser væsentligt mere end kroppen egentlig har brug for. Det påvirker ikke kun kroppens fordøjelse og energiomsætning, men svækker også din naturlige livsglæde og mentale balance.

Du kan bruge madlavning som et omdrejningspunkt for nærvær og mental hygiejne. Måske nyder du allerede at gå i køkkenet, være kreativ og fordybe dig i kulinariske udskejelser. Så ved du at madlavning kan bruges som terapi for sjælen og være en daglig vej til kærlig omsorg, fysisk velvære og mental sundhed.

Det kan også være at du savner inspiration til grønne retter og sundere livsstil for mave, krop, sind og sjæl. I Kærlig KøkkenKarma får du inspiration og opskrifter til smagfulde grønne kostvaner og massere af “mindfoodness” i hverdagen.

Få inspiration til mere grønt og mindre stress. Hør om udfordringer, løsninger og metoder til at mestre og afmystificere det grønne køkken med ro i mave, krop, sind og sjæl.

Ifølge klima og fødevareforskningen, skal vi i Europa ændre adfærd omkring kost og ernæringssikkerhed og erkende indflydelsen af vores aktiviteter på resten af verden.

Omlægning til klimavenlige fødevaresystemer er nødvendigt, hvis vores børn og resten af verdens befolkning skal have adgang til mad og vand om 30 år. Iflg. FN vil verdens befolkning stige til 9,1 mia. i 2050 og kræve en forøgelse af fødevareproduktionen på 70 %.

Du kan finde hjælp og inspiration til nye vaner i Vegansk GastroYoga eller kontakte mig på mail: cd@soullab.dk for uforpligtende forespørgsel vedr. events, foredrag, workshops mv.