Open Space

Open Space

Søndage kl. 14.00-15.45

2019

  • 3. november
  • 1. december

  • Har du lyst til at meditere sammen med andre?
  • Drømmer du om indre ro, inspiration eller fordybelse?
  • Vil du gerne meditere, men får det ikke prioriteret?
  • Har du brug for støtte til at vedligeholde din praksis?
  • Har du spørgsmål til det indre/ erfaringer i meditation?

Så kom til den månedlige Open Space – fællesmeditation!

Et åndehul med nærvær, indre stilhed og fælles fordybelse

 Til Open Space bliver du guidet til indre ro, rummelighed, afspænding og nærvær.

I en up-tempo arbejdskultur er det vigtigt at prioritere åndehuller med stilhed og ro, hvor krop og sind kan genetablere sin naturlige balance og samhøighed.

Regelmæssig meditation nulstiller sindets tankemylder og kroppens stressrespons. Det gør at du vil føle dig afslappet, fokuseret og mere rolig inden i. Meditation hæmmer også aktiviteten i amygdala – hjernens frygtcenter, så det bliver nemmere at hvile i nuet og mærke glæde i livet.

Forudsætning?

Du behøver ingen forudsætning for at tilmelde dig Open space og deltage i den månedlige fællesmeditation. Blot kom som du er, i behageligt tøj der ikke strammer eller genere dig.

Medbring evt. et sjal til at have om skuldrene under meditationen. Der er stillet stole frem til fællesmeditationen, men der er også puder, tæpper og måtter i lokalet, hvis du foretrækker at sidde på gulvet.

Alle er velkomne til Open Space

Du behøver ikke tidligere erfaring med meditation og mindfulness for at deltage til Open Space. Alle er velkomne – begynder som øvet.

Fællesmeditation er et åndehul hvor du kan lade batterierne op, hvile i nuet, genopdage din sande natur og mærke livets Væren. Så slap af, giv slip og glem alt om aktivitet for en stund. Til Open Space falder krop og sind automatisk til ro og der er rum til spørgsmål og sharing efter meditationen.

Det praktiske

Tilmeld dig via menuen til højre. Din tilmelding bekræftes automatisk pr. mail. Med din bekræftelse modtager du også information om adressen. Herefter skal du blot sikrer din plads samme dag, ved at betale for deltagelse.

Indbetaling refunderes ikke ved afbud eller ved udeblivelse.
Ved afbud inden 48 timer før, tilbagebetales det fulde beløb minus administrationsgebyr (kr. 25,-)

Tilmelding

Tilmeld dig månedens fællesmeditation herunder

Pris kr. 145,- pr. pers.

udfyld din tilmelding her