Referencer

Som leder af et firma, havde jeg brug for at styrke min kreative side og søge indre fordybelse…

Desuden sikre, jeg selv var ladet godt op, udover ved at meditere.  Jeg kommer jævnligt hos Catherine, fordi jeg oplever nye sider af mig selv, og nye kreative idéer kommer frem. Desuden oplever jeg en dyb ro og væren i nuet følelse.  KST behandlingerne gør mig godt og samtalerne udvikler mig som leder, og tilfører rigtig god næring til familielivet.   Jeg kan på det varmeste anbefale Catherine Daverne.


Henrik RosendahlDirektør, Hørsholm

Mødet med Catherine gør indtryk! Indgår man i et samarbejde kan det gøre en forskel i ens liv!

Hun evner med den fineste intuition at fornemme, at spørge, at åbne, at rumme, at guide, samt at inspirere én til bl.a. at få en større selvindsigt og til at (gen)finde en ro og især en tro på livet! Hun indgyder en særlig tillid, som gør at man tør tage nye skridt….eller åbne mere op.

Via hendes helt unikke evne til at fornemme, mærke, lytte og huske bl.a ens historie og følser man har vist, tør man indlade sig på at gå dybere i sit eget indre univers. Dette kan medføre at lade sig heale eller blivet guidet frem til nye friske livshorisonter! Via Catherine, bliver alt det svære, tunge og triste ….alt det, der forhindrer livskvalitet og er en byrde…det bliver nu lettere at leve med. Måske opdages/synliggøres byrden for første gang og man oplever at kunne frigøre sig fra den.

På forunderlig vis bliver den favnelse som C.D. formår…. hvis man selv tør, en oplevelse for livet, som virkelig kan gøre en forskel. Dette sker ikke kun i ens eget lille univers … for det spredes som ringe i vandet. Så udover, at et besøg hos C.D.kan medføre et bedre liv og have en afsmittende effekt på ens omgivelser, så er det altid sjovt og dejligt at aflægge et besøg i Livets Hus! Jeg takker personligt!

- Gitte H.Nielsen

Jeg har lidt af migræne i over 20 år. Jeg er i dag 34 år og jeg føler at jeg har prøvet ALT for at få det bedre.

Jeg har været tilknyttet hovedpineklinikken i Glostrup i flere omgange igennem årene, og Jeg har fået så meget forskelligt medicin, at det i år af gangen har været umuligt for lægerne at foreslå noget jeg ikke allerede havde prøvet uden virkning.

Jeg har været meget påvirket af min sygdom både fysisk og mentalt, og i lange perioder har mit liv været ren ”overlevelse”.  Som mange andre migrænikere fik også jeg en depression – ikke kun pga. min sygdom, men den var klart med til at vippe mig af pinden.

Når ens liv pludselig ikke består af andet end at prøve at klare job og forpligtelser, holdt oppe af medicin og viljestyrke, så er det svært ikke at blive bitter og trist.  Det var i denne periode jeg kom i kontakt med Livets Hus. Havde jeg ikke været så syg som jeg var, havde jeg aldrig bestilt en tid.

Konceptet var alt for mystisk for mig, og jeg havde mistet troen på at noget eller nogen kunne afhjælpe mine smerter.  Hver gang jeg har gjort noget for at blive rask – har lagt mit liv i en andens hænder, har jeg måtte sande at der ingen virkning var – hver gang er jeg blevet skuffet og bitter.

Jeg opsøgte Catherine og fik en kraniosakral behandling. Jeg kan huske at jeg denne dag havde haft migræne i 21 dage i træk. Behandlingen påvirkede mig både fysisk og psykisk, og jeg sov næsten et helt døgn efter.  I næsten en måned havde jeg så ikke hovedpine, og jeg fik det også bedre psykisk. Med diagnosen ”arveligt betinget migræne med aura” samt hortons hovedpine, var der nok at tage fat på.

Catherine har aldrig lovet at kunne afhjælpe den del af min hovedpine der er biologisk betinget, men den del jeg selv fremprovokerer pga. forkert livsstil og ikke mindst indstilling, den er næsten forsvundet. Også migrænen under menstruation er faktisk blevet bedre.

Jeg fik 2-3 kraniosakral behandlinger samt nogle samtaler, og i skrivende stund har jeg i over 2 år haft det godt. Jeg har ikke fået forebyggende behandlinger, men pga. allergi fik min klynge-migræne dette forår et comeback. Jeg har nu fået en enkelt behandling, og den har hjulpet.

Lægerne på Glostrup Sygehus, samt min egen praktiserende læge tager æren for min ”mirakuløse bedring”, og de har ikke vist interesse i at høre om mine egne erfaringer med ”alternativ behandling”.

Alt det jeg har prøvet igennem tiderne som ikke har hjulpet har vi talt om, men dette som alle der kender mig, er enige om har gjort en kæmpe forskel, dét ønsker de ikke at tale om.

Det kan godt gøre mig frustreret, for jeg ved hvilken jungle man som migræniker bevæger sig rundt i, og jeg ville ønske at alle der lider af denne sygdom kunne få hjælp.  Har man ikke selv prøvet det, så kan man ikke sætte sig ind i at en hovedpine kan ødelægge så meget, men det kan den!  En blanding af samtaler og kraniosakral behandlinger har hjulpet mig helt utroligt, og jeg har lært meget om mig selv i forløbet.

I dag giver det mig ro bare at vide at der er noget der virker – hvis nu jeg skulle gå hen og få det som jeg havde det engang.

- Charlotte W. Salg & marketing koordinator

Jeg føler mig i den grad løftet op efter besøgene hos Catherine. Det var virkelig en booster for mig.

Kære Catherine, det er efterhånden nogen tid siden jeg var hos dig sidste gang.  Jeg føler mig i den grad løftet op efter besøgene i Hørsholm. Det var virkelig en “booster” for mig. Både i sociale og faglige sammenhænge sidder jeg nu med en stor overskudsfornemmelse.

Det er nok en følelse af, at der er en større sammenhæng mellem den jeg er og det jeg gør, og måden jeg gør det på. Det har givet en ro og en glæde ved tilværelsen som jeg skal langt tilbage for at genkende, og jeg er blevet meget bedre til at glæde mig over alt det fantastiske som jeg står midt i. Det synes jeg at du skal vide – lige som du også skal vide at jeg sætter stor pris på din foreløbige indsats.  Tak for den!

- Mikæl

For omkring 2 år siden skete der mere i mit liv end jeg selv kunne klare.

Jeg havde mistet min elskede hund p.g.a. alderdom, og ca. ½ år senere måtte min daværende kæreste og jeg erkende, at vi havde udviklet os i forskellige retninger, og var vokset fra hinanden.  I løbet af de 2 uger der gik efter vi var flyttet fra hinanden, blev jeg sagt op fra mit job gennem mere end 25 år. Da brast min verden.

Jeg havde lidt kendskab til Catherine der har Livets Hus (havde været hos hende en enkelt gang i anden forbindelse) og ringede straks til hende og fik en tid. Hun lyttede, vi talte om problemerne, fortalte mig forskellige ting jeg kunne gøre som hjælp til at komme videre. Fortalte om og lod mig afprøve det, at blive af med vreden og frustrationen.

Guidede mig til at tro på, at jeg nok skulle komme videre…. og til at tro på mig selv.

Clairvoyance indgik også i behandlingerne og allerede efter første besøg havde jeg en oplevelse af, at være nået langt.

Jeg kunne ikke have gjort noget bedre end at konsultere Catherine. Det næste lyder måske lidt overdrevet – men jeg er ikke helt sikker på at jeg havde været på denne jord i dag, hvis ikke hun havde været der. Hun er min ”guardian engel”.

Knus til hende for hvad hun gør, bl.a. for sådan én som mig. Jeg kommer stadig i Livets Hus til forskellige arrangementer. Det giver mig en indre ro og masser af hjælp og inspiration.

- Gitte S.

Jeg ønskede ikke terapi; men at møde et menneske med spirituel indsigt.

I mit sind stod jeg foran en skillevej og oplevede en dyb sorg; men også angst for hvad fremtiden kunne byde ind med. Alt for længe havde jeg gået med alt som fyldte i mig alene og søgte et menneske, der kunne hjælpe mig med at rede nogle tråde ud uden at behøve en konkret viden.

Jeg ønskede ikke terapi; men at møde et menneske med spirituel indsigt. Jeg blev anbefalet af en ven at søge Catherine Daverne. Da jeg mødte op i Livets Hus, blev jeg modtaget med stor venlighed. Jeg tilbragte ca. 1 1/2 time under vejledning af Catherine.

Indledningsvis startede vi med en kort meditation, hvorefter hun forklarede mig måden hun arbejde på, hvilket skabet ro og fik mig til at slappe af. Da Catherine startede sin clairvoyance, var jeg fast besluttet på at ville bevare kontrollen over mig selv, men måtte jeg langsomt give efter, idet Catherine med stor kraft, indsigt og følsomhed tegnede et billede af hvem og hvor jeg var i livet.

Hendes styrke og energi fyldte det smukke rum og jeg følte i den grad at de billeder hun fremlagde for mig, var noget jeg kunne bruge. Hun kom ikke med fremtids profetier eller andet der kunne fastlåse mig i mine egne beslutninger og valg i livet; men nærmere en dybere indsigt som skabte ro og tillid til at mulighederne lå i mig til at kunne komme videre.

Da jeg gik derfra havde jeg ingen tegninger, noter eller CD-optagelser med mig, men et indre billede af den oplevelse jeg havde fået sammen med en positiv følelse af et skub i den rigtige retning. Den oplevelse bærer jeg stadig i mit hjerte med taknemmelighed.

- Drude K. Plannthin