Næste forløb

5 søndage kl. 10-15
fra d. 19 marts til d. 11. juni 2023

Tilmeldingsfrist 1. marts 2023
Holdstart ved min. 6 deltagere

Pris kr. 9.000,-

Velkommen til Sansende kommunikation

Fordyb dig i sjælens sprog og hjertets visdom med Catherine Daverne på 6 måneders forløb i Sansende Kommunikation

Sansende Kommunikation

Sansende kommunikation er en bevidstgørende træning af din sensitivitet og psykiske evner. Du får rig mulighed for at undersøge dit indre liv, fordybelse i psykiske fænomener og øvelse i at lytte til indre vejledning.

Psykiske evner er fx telepati (evnen til at læse andres tanker), clairvoyance (evnen til at se information om fortiden, nutiden eller fremtiden), psykometri (evnen til at få information om en genstand eller person ved at røre ved dem), og mediumskab (evnen til at kommunikere med afdøde).

Psykiske evner er et omstridt emne inden for videnskaben, og mange af dem anses fortsat for at være ubeviste. Gennem fokuseret træning i sansende kommunikation bliver du fortrolig med at mærke energi, lytte til din intuition, fokusere dit sind og bruge dine psykiske sanser mere bevidst.

Sensitivitet er en styrke

Genkender du følelsen af at blive overstimuleret eller være på konstant overarbejde, fordi du mærker andre menneskers følelser lige så tydelige som dine egne?

Grænseløsheden mellem din og andres krop, tanker og følelser kan skabe forvirring. Det kan også medføre indre ubehag, uro, overspisning, stress, angst og en tendens til at undertrykke dine egne behov, eller forsøge at hjælpe andre uden de har bedt dig om det.

Ubevidst sensitivitet kan spænde ben, men også være en styrke, da det ofte er forbundet med empati, intuition og en dyb forståelse for andre menneskers følelser og behov. Sensitive mennesker har en unik evne til at opfange subtile nuancer i deres omgivelser og forbinde sig med andre på en dybere, mere menneskelig måde. Derudover kan sensitivitet føre til en større bevidsthed om dig selv og verden omkring dig, hvilket kan styrke din personlige vækst og selvudvikling.

Det siger tidligere kursister…

Jeg er så taknemmelig for at have været med og kunnet arbejde med mig selv under så kyndigt og sikkert et menneske som Catherine!
Hendes undervisningsform er så fantastisk; jeg tør gå ind i de processer hun guider. Hun er meget tillidsvækkende og tillid er ellers ikke min spidskompetence.

Jeg har bedre kendskab til mig selv, hvad jeg kan, og hvad jeg har brug for mere lærdom om, end jeg havde før.
Jeg har haft nogle virkelig store oplevelser og erkendelser undervejs, der kommer til at have varig indflydelse i mit liv.

Det der skiller sig markant ud ved dette kursus i forhold til andre lignende kurser er at Catherine lærer mig at være nysgerrig. Der er ikke noget rigtigt og forkert, der er det der ér.
Catherine er den jeg kender der har allermest viden indenfor dette felt, hvilket gør at jeg føler mig tryg i at kaste mig ud i min indre verden. På trods af hendes store viden, værdsætter jeg at hun ikke serverer det hele på et sølvfad, men beder mig om at udforske og være nysgerrig.

Catherine gør det så rart og jordnært at være på hendes kursus. Hendes entusiasme og hendes blide og ægte facon gør, at hun er som en skøn symfoni, som man har lyst til at blive ved med at lytte til. Det faktum, at hendes undervisning og emnet står hendes hjerte nært, skinner igennem hendes måde at formidle tingene på. Kursets indhold er spændende, brugbart og har en rigtig fin balance mellem teori, praktiske øvelser og sharing. Af hjertet tak for en berigende weekend.

Som erhvervsvejleder benyttes ofte værktøjer som empati, selvforståelse, anerkendelse og inklusion, som gangbare og bærende begreber. Efter mødet med sansende kommunikation har jeg tilført en ny dimension, en slags kernekompetence i karrieresfæren og i den mere private tilmed.

Kurset levede op til mine forventninger og jeg var super tilfreds med underviseren.
Catherine har et nærvær og et overblik der fylder rummet og det giver tryghed til at være tilstede med det der ér og det der måtte dukke op undervejs. Jeg synes godt om formen, at blande teori og øvelser virker rigtig godt for mig. Jeg kan godt lide at det er over to dage, så man får tid til at reflektere imellem dagene. Jeg er stadigvæk i gang med at tage “udbyttet” ind, og jeg er sulten efter mere.

Tusind tak for et fantastisk kursus og en stor tak til dig Catherine!
Du har i den grad har beriget mit liv og bibragt mig en meget større indsigt og selvforståelse. Kurset har givet mig dyb tillid til min intuition og mavefornemmelse.

Jeg var så fyldt op af glæde da jeg kørte hjem fra kurset og hele aftene.
Det hele har været så givende. Jeg har lært så meget og det har givet mig en dejlig spirende forårsfornemmelse inden i.

Kurset opfyldte helt klart mine forventninger. Jeg fik nogle rigtig gode aha – oplevelser.
Jeg fik en større tro på at jeg kan få de svar jeg søger…alt i alt en dejlig livsbekræftende oplevelse.
Catherine har en god måde at formidle budskaberne på, med hendes kompetence, indre ro og gode energi.

Kurset er virkelig spændende og bliver afholdt på en enorm respektfuld og rolig facon.
Catherine er en super inspirerende underviser og har så meget at byde på at, at jeg gik der fra og ville bare have meget mere.

Knuden i maven er blevet opløst. Nu kan jeg stå overfor folk med en anden mening, uden at jeg spænder, bliver underlig til mode eller angst. Det er blevet nemmere at være mig.

Kurset blev en øjenåbner ind i en hidtil uudforsket verden.
Begreber som intuition og mavefornemmelse blev opgraderet til brugbare værktøjer

En stor tak til Catherine, der gennem sin entusiasme, inspiration og troværdighed som underviser blev en katalysator til dybere udforskning.
Hun brænder igennem med sin ægthed – hun er det hun formidler.

Jeg er utrolig glad for at jeg deltog på kurset i Sansende Kommunikation. Det var en ganske ny verden for mig at opleve og det overraskede mig meget, hvordan man med et åbent sind kan lære så meget mere om sine medmennesker og sig selv.

Der er ingen tvivl om at jeg tager meget med hjem fra kurset. Især viden om, og praktisk erfaring med, at jeg ved nogle lette øvelser kan fornemme energier og sindstilstande. Også tanken om den indre kerne hvor der er balance og ro, har givet mig stof til eftertanke.

Catherine er en fantastisk inspirerende underviser og hun er udstråler tydeligt at hun brænder for sit fag.

Tak for et rigtig godt kursus!!
Jeg har fået en god fornemmelse af mit indre og fundet ud af, at den spirituelle verden kan bruges helt konkret i hverdagen. Jeg har fået mere tiltro til min indre kerne og jeg mærker efter indeni før jeg træffer en beslutning.

Jeg synes underviseren er fantastisk, intelligent, vidende, sjov, omsorgsfuld, nænsom, præcis, skarp og en fantastisk lærer.

Det var interessant at dykke ned i emnet uden først at skulle overvinde den modstand, der er i skepsis, som jeg ellers plejer at have en livlig kamp med. Ligesom jeg heller ikke blev overvældet af følelser af manglende kunnen osv.

Jeg elskede undervisningen. Der er noget fuldstændigt fantastisk over at sidde som elev i et emne, der er så stort og altomfattende. Det gav mig følelsen af at være i min sjæl på dyb og virkelig nærende måde.