Sig farvel til 2022 og byd 2023 velkommen med et åbent hjerte

Forestil dig at du tager en dag ud af kalenderen for at nære og udvikle dig selv. Du mødes med en lille gruppe ligesindede, nysgerrige, levende sjæle…..Gruppeenergien udvider din bevidsthed, styrker dit mod og inspirerer dig til at stå stærkt og kærligt i livet.

Du fordyber dig i meditation, reflekterer over dine mål og drømme, og får endelig tid til at kigge dig selv dybt i øjnene, lytte til livet og træffe bevidste valg.

Du mærker en en blød, vibrerende varme i brystet….det føles som om dit hjerte åbner sig….der strømmer flydende lys, ro og glæde ud i hele kroppen.

En saliggørende indre frihedsfølelse spreder sig, sindet er musestille og livet virker nærmest magisk. Frygt, forventning og forsvar er forsvundet – alt er muligt.

Gå på opdagelse i det indre og manifester dit sjælskald i det ydre

Mange drømmer om at mærke sig selv og gå på opdagelse i det indre liv. Nogen motiveres af lyst til forandring i det ydre, andre af forandring i det indre.

Traditionen tro giver årets nytårsworkshop dig mulighed for at sætte klare intentioner, lære af dine erfaringer, lytte til hjertets visdom og sætte mål der kan inspirere dit liv og adfærd i 2023.

Når du beslutter dig for at lytte til dit indre kald, skaber du retning og momentum i dit liv. Det er med til at øge din motivation og oplevelse af glæde og mening i livet.

Til dig der gerne vil kickstarte 2023 med nærvær og klar intention

Kom og vær med på workshoppen søndag d. 8. januar 2023

  • Sig farvel til dårlige vaner der spænder ben for dit nærvær og dine drømme
  • Få inspiration til at stå stærkt og kærligt i dig selv
  • Opdag selvsabotage og sæt klare intentioner for forandring
  • Bliv bevidst om hvordan du kan ændre adfærd, øjeblik for øjeblik
  • Undersøg hvordan du kan manifestere de forandringer du ønsker

Pssttt…. 10% rabat ved booking inden d. 22. dec. 2022