IMG_3113

simoni bandara 2012 002

rishikesh maj 2016 030

Soullab Charity

Soullab Charity har til formål at bidrage til opretholdelsen af Østens visdomstradition.
Det er en tradition af uselvisk enhedsbevidsthed, der bevarer og videreformidler livskundskab, universelle værdier, essentiel væren, samt teknikker og metoder til dybere selverkendelse.

Gennem livet er jeg igen og igen blevet mødt, støttet og vejledt af mennesker, der intuitivt er klar til at hjælpe sjælens frigørelse og udfoldelse på vej i livet. Det er mennesker og situationer, der sameksisterer, som brikker i et større puslespil. De er som trædesten, der koder sindets netværk og spontant former hjertets bredbånd.

Soullab udspringer af de esoteriske belæringer jeg selv gennemlever og er blevet givet af lærermestre på livets vej. Det ligger mit hjerte nært, at bidrage til, at andre kan blive beriget på samme vis.

De, der videre formidler de åndelige traditioner i Østen, ophober intet til eget brug og ernærer sig gennem donationer. Lokalt sørger de bl.a. for mad til fattige, lægehjælp, skoler og uddannelse til børn og unge.

Soullab støtter non-profit projekter gennem:

  • Chimalaya Charity
  • Shri Shri 1008 Swami Avdhoot Maharaj´s Trust; Når vi møder og interagerer med oplyste mestre, udfoldes en indre vej til åndelig bevidsthed. Intet kan beskrive eller måle sig med de velsignelser der udfolder sig. At retunere til udspringet, virker naturligt. På samme måde som fødderne giver til hænderne, hænderne giver til munden, munden til maven, og maven til alle cellerne i hele kroppen.

Simoni bhandara dec. 2013 006

Simoni bhandara dec. 2013 004

Simoni bhandara dec. 2013 002