Spiritual Journey – en transformerende rejse hvor alt kan ske

Det siger tidligere deltagere…

Efter flere forsøg kom jeg endelig på min første pilgrimsrejse med Catherine til Himalaya´s bjerge – en velsignet tur som umuligt kan genfortælles i hverken ord eller billeder. En rejse som har efterladt sig dybe, taknemlige spor og som har åbnet op til helt nye og ukendte lag i min bevidsthed.

At komme ud af min comfort zone, viste jeg ville være en del af turen – men at jeg hver dag ville krydse en ny grænse både fysisk og psykisk, havde jeg ikke forestillet mig. Det er grænser som alle har sat sig dybe spor i både krop, sind og sjæl. Jeg har fundet modet til at vise min sårbar side – ikke hele tiden og altid, men oftere og oftere.

Det er for mig et kæmpe stort skridt, at komme fra den stærke pige, der kan klarer alt selv og hele tiden tager ansvar, til at turde vise, at jeg også er sårbar og har brug for hjælp.

Catherine – du har bragt mig på en rejse, som jeg slet ikke har haft fantasi til at forstille mig. Under hele turen, har du med din kærlige indsigt, omsorg, oprigtighed og en helt unik variation af støtte, små skub, væren, lærdom og din måde at holde mig i hånden på, åbnet op for nye powefulde erkendelser. I uroen har jeg fundet en ro, der giver mig styrke og tryghed. Jeg føler mig så beriget på mange niveauer og glæder mig allerede til endnu en fantastisk Journey til Himalaya i det nye år.

Catherine – af hjertet TAK for en helt fantastisk tur.

“Heling er kærlighed, Kærlighed er glæde, Glæde er klarhed”

Jeg kan varmt anbefale Spiritual Journey!
For mig har det har været en uvurderlig rejse i det ydre såvel som det indre.

Tusind juveler kom til syne undervejs og ord kan ikke beskrive hvad rejsen har givet mig.
Jeg tog afsted for, at arbejde med mig selv og komme videre med svære issues i mit liv. Og jeg er kommet syvmileskridt videre på den rejse.

Catherines evne til at støtte, styre, holde fast og give slip i rette doser, hjælpe og guide og alligevel lade os stå selv med det egentlige arbejde, har fungeret rigtig godt for mig. Jeg følte mig elsket, accepteret og ikke dømt, trods det at jeg til tider dømte mig selv.

Turen lærte mig noget meget vigtigt om det, at dømme – eller snarere om ikke at dømme. Om hvad der er et godt liv og det modsatte. Kan der overhovedet skelnes mellem “godt og dårligt”. Måske er der bare “liv” og det har vi alle ret til.

Jeg har mere tillid til fremtiden nu, end jeg før har haft og jeg er mere tryg i verden og i mit liv, end jeg har været før.

På den praktiske side havde jeg det rigtig fint med blandingen af komfort/mangel på samme. Jeg følte mig mere levende på den måde. Det var lækkert med ekstra komfort i starten og slutningen af turen.

 

Min seneste pilgrimsrejse i Indien og Himalayas bjerge har åbnet mit hjerte og ændret mig for altid. Velsignelserne i templerne, mødet med yogier, stilheden i bjergene, fattigdom, forurening og det store lands åndelighed og spirualitet.

En indre og ydre rejse der har betydet, at jeg selv i de største udfordringer og den dybeste sorg, ser og mærker en mulighed for transformation og oplysning af sindet.

Jeg har haft den særligt udsøgte fornøjelse, at være på en intens og smuk pilgrimsrejse med Catherine i Himalaya´s bjerge. Oplevelserne, følelserne og erkendelserne kan umuligt gengives i deres sande dimensioner via simple ord eller billeder! Det var en rejse der efterlod sig de dybeste spor og åbnede op til uanede lag af både fysiske og mentale niveauer.

Mine forudsætninger for at deltage på turen, var ikke nogle der umiddelbart gjorde denne type rejse oplagt. Jeg havde aldrig sovet i sovepose, ej heller tidligere forladt  Europa eller været på andet end storby- og badeferier. Der var dog et ubeskriveligt kald henimod denne tur og til at bryde med min comfort zone som ikke længere var comfortabel.

Undervejs på turen mødte jeg og krydsede sådan ca. hver en grænse min fysik og psyke rummede. Under kærlig og kyndig guidning af Catherine, foregik dette i et space fuld af omsorg og autenticitet, som gjorde det muligt for en ny power og erkendelse at folde sig ud, i hver enkelt situation.

Jeg er beriget med en meget stor og særlig oplevelse for livet og ikke mindst en lærdom om mig selv, som jeg ikke kunne have åbnet op til inden for vor kulturs eller comfort zonens grænser.  Tak for en fantastisk tur!

Tak Catherine, fordi du så gavmildt og uden mål deler ud af din viden, din velsignelse og dit skønne væsen. Du er en uudtømmelig kilde til inspiration.

Jeg kan på det inderligste anbefale denne autentiske og vidunderlige, uforudsigelige og fuldstændig fantastiske tur til Indien!

Himlen har åbnet sig, verden har smilet og glæden er flyttet helt ind i mit hjerte og krops inderste kroge.

Verden bliver aldrig den samme igen efter denne rejse, der finder genklang dybt dybt inde i sjælen.

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig en så inspirerende og transformerende rejse til magiske og farverige Indien…

Det har været en kæmpe gave og meget berigende at rejse sammen med dig kæreste Catherine.

Du tog os med til de mest utrolige og spændende steder, dybt ind i Indiens hellige og spirituelle verden, hvor tiden nærmest stod stille…

Din store indsigt i landets kultur og spiritualitet, dit evige nærvær, din omsorg, din kærlighed, din rummelighed tillige med din umådelige visdom har givet mig de mest fantastiske og inspirerende oplevelser både for øjet og for sjælen.

Tak Catherine, fordi du gav mig mulighed for denne lærerige og meget overvældende rejseoplevelse, hvor alle mine sanser blev stimuleret og hvor du var med til, at jeg blev fyldt med en salig indre ro, glæde, kærlighed og taknemmelighed.

 

Rejsen til Indien er en af de bedste gaver jeg har haft i mit liv.

Overalt oplevede jeg kærlighed, varme og dyb inspiration til at mærke mit liv endnu mere.

Jeg er så taknemmelig for denne rejse og for muligheden for at mærke livet i fulde drag.

Kære rejsevenner, tak for en fantastisk tur!

At rejse er at leve

Rejsen til Indien med Catherine blev starten på min indre rejse. En rejse der har ændret mit liv for altid.
Jeg er dybt taknemmelig for denne gave.

Det er svært at beskrive med ord hvad jeg oplevede, og jeg forventer ej heller andre vil kunne forstå det, men meditationen og tempelbesøgene har åbnet mit hjerte. Det føltes, og føles, som en indre flamme er blevet tændt i mit bryst. Den brænder og åbner mit hjerte og mit nærvær.

Kærligheden til og det smukke i livet skinner igennem hverdagens gøremål. Det giver en indre fred og stor glæde.

Med et forstod jeg hvad meditationen kan åbne, og hvor jeg tidligere forsøgte at få meditation til at passe ind (forgæves), så er det nu som en naturlig del af min hverdag. En ny rejse er begyndt.

Da muligheden for at komme til indien sammen med Catherine åbnede sig, så var jeg ikke et øjeblik i tvivl.

Rejsen blev en helt fantastisk transformerende tur, hvor jeg kom i kontakt med mig selv på et dybere plan og med energien der var omkring mig på hele turen.

Jeg fik oplevelse jeg aldrig havde drømt om var mulige, oplevelser for livet :-).

Catherine er et helt fantastisk og unikt menneske med hjertet på det rette sted.

Hendes autencitet, varme, dybe forankrede ro og evnen til at omfavne mennesker på, er helt enestående.

Rejsen til Indien er den bedste gave jeg har givet mig selv. En ny verden foldede sig ud og jeg kunne læne mig tilbage med fuld fokus på nærvær og åbenhed under Catherines stærke, indsigtsfulde og kærlig vinger.

Rejsen gav mig direkte kontakt til den indre kilde af nærvær, kærlighed og tålmodighed. Jeg blev beriget med dybe følelsesmæssige indtryk og føler en stærk forbindelse med universet.

Jeg er dybt taknemmelig for Catherines nænsomme guidning undervejs, hvor hun har åbnet mit sind og vist mig vejen til kilden.

Catherine er nærvær, kærlighed, omsorg og dedikation i én og samme person.
Jeg vil til enhver tid rejse med Catherine igen og giver min varmeste anbefaling til alle.

Endelig gjorde jeg det!! Tog afsted til Indien.

At rejse til Indien var noget jeg havde ønsket mig i mange år, men landets uoverskuelige størrelse, samt en frygt for om jeg ville kunne leve af maden, havde igen og igen sat en stopper for at det blev til noget. Lige indtil jeg mødte Catherine. Efter en god snak med hende, følte jeg mig tryg og klar til at komme afsted.

Og sikke en tur! Jeg vil aldrig glemme den rejse, både fysisk og mentalt, som Catherine fik stablet på benene. Catherine jeg takker dig af hjertet, for den måde du har vist mig det Indien du elsker. Og for at være både blid og omsorgsfuld, når de mentale skygger kom frem i lyset. Turen var ligeså udfordrende og indsigtsfuld som jeg havde turde håbe på.

Og maden – Ja den var for mig som jeg havde frygtet, men det var en del af oplevelsen og jeg overlevede. Og jeg vender gerne tilbage! TAK!

Velkommen hjem

Slip kontrollen og overgiv dig til en transformerende rejse i sjælens nærvær. Spiritual journey bringer dig helt tæt på Indiens templer, ceremonier og ritualer i en autentisk og intuitiv atmosfære.

Mange deltagere udtrykker at de for første gang i deres liv oplever at “komme hjem” inden i. De mærker og kan være sig selv, som den de Er.