Spiritual Journey

Er du (klar til) autentisk væren og nærvær?

Det siger tidligere deltagere…

Efter flere forsøg kom jeg endelig på min første pilgrimsrejse med Catherine til Himalay´s bjerge – en velsignet tur som umuligt kan genfortælles i hverken ord eller billeder. En rejse som har efterladt sig dybe, taknemlige spor og som har åbnet op til helt nye og ukendte lag i min bevidsthed.

At komme ud af min comfort zone, viste jeg ville være en del af turen – men at jeg hver dag ville krydse en ny grænse både fysisk og psykisk, havde jeg ikke forestillet mig. Det er grænser som alle har sat sig dybe spor i både krop, sind og sjæl. Jeg har fundet modet til at vise min sårbar side – ikke hele tiden og altid, men oftere og oftere.

Det er for mig et kæmpe stort skridt, at komme fra den stærke pige, der kan klarer alt selv og hele tiden tager ansvar, til at turde vise, at jeg også er sårbar og har brug for hjælp.

Catherine – du har bragt mig på en rejse, som jeg slet ikke har haft fantasi til at forstille mig. Under hele turen, har du med din kærlige indsigt, omsorg, oprigtighed og en helt unik variation af støtte, små skub, væren, lærdom og din måde at holde mig i hånden på, åbnet op for nye powefulde erkendelser. I uroen har jeg fundet en ro, der giver mig styrke og tryghed. Jeg føler mig så beriget på mange niveauer og glæder mig allerede til endnu en fantastisk Journey til Himalaya i det nye år.

Catherine – af hjertet TAK for en helt fantastisk tur.

Betina Holmberg

Jeg har haft den særligt udsøgte fornøjelse, at være på en intens og smuk pilgrimsrejse med Catherine i Himalaya´s bjerge. Oplevelserne, følelserne og erkendelserne kan umuligt gengives i deres sande dimensioner via simple ord eller billeder! Det var en rejse der efterlod sig de dybeste spor og åbnede op til uanede lag af både fysiske og mentale niveauer.

Mine forudsætninger for at deltage på turen, var ikke nogle der umiddelbart gjorde denne type rejse oplagt. Jeg havde aldrig sovet i sovepose, ej heller tidligere forladt  Europa eller været på andet end storby- og badeferier. Der var dog et ubeskriveligt kald henimod denne tur og til at bryde med min comfort zone som ikke længere var comfortabel.

Undervejs på turen mødte jeg og krydsede sådan ca. hver en grænse min fysik og psyke rummede. Under kærlig og kyndig guidning af Catherine, foregik dette i et space fuld af omsorg og autenticitet, som gjorde det muligt for en ny power og erkendelse at folde sig ud, i hver enkelt situation.

Jeg er beriget med en meget stor og særlig oplevelse for livet og ikke mindst en lærdom om mig selv, som jeg ikke kunne have åbnet op til inden for vor kulturs eller comfort zonens grænser.  Tak for en fantastisk tur!

Louise Vittrop

Tak Catherine, fordi du så gavmildt og uden mål deler ud af din viden, din velsignelse og dit skønne væsen. Du er en uudtømmelig kilde til inspiration.

Jeg kan på det inderligste anbefale denne autentiske og vidunderlige, uforudsigelige og fuldstændig fantastiske tur til Indien!

Himlen har åbnet sig, verden har smilet og glæden er flyttet helt ind i mit hjerte og krops inderste kroge.

Verden bliver aldrig den samme igen efter denne rejse, der finder genklang dybt dybt inde i sjælen.

Helena LupaArkitekt, kunstmaler, mor til 4

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig en så inspirerende og transformerende rejse til magiske og farverige Indien…

Det har været en kæmpe gave og meget berigende at rejse sammen med dig kæreste Catherine.

Du tog os med til de mest utrolige og spændende steder, dybt ind i Indiens hellige og spirituelle verden, hvor tiden nærmest stod stille…

Din store indsigt i landets kultur og spiritualitet, dit evige nærvær, din omsorg, din kærlighed, din rummelighed tillige med din umådelige visdom har givet mig de mest fantastiske og inspirerende oplevelser både for øjet og for sjælen.

Tak Catherine, fordi du gav mig mulighed for denne lærerige og meget overvældende rejseoplevelse, hvor alle mine sanser blev stimuleret og hvor du var med til, at jeg blev fyldt med en salig indre ro, glæde, kærlighed og taknemmelighed.

 

Bodill Mauvanne

Rejsen til Indien er en af de bedste gaver jeg har haft i mit liv.

Overalt oplevede jeg kærlighed, varme og dyb inspiration til at mærke mit liv endnu mere.

Jeg er så taknemmelig for denne rejse og for muligheden for at mærke livet i fulde drag.

Kære rejsevenner, tak for en fantastisk tur!

Maja Haugum von SiebenthalMediegrafiker

At rejse er at leve

Rejsen til Indien med Catherine blev starten på min indre rejse. En rejse der har ændret mit liv for altid.
Jeg er dybt taknemmelig for denne gave.

Det er svært at beskrive med ord hvad jeg oplevede, og jeg forventer ej heller andre vil kunne forstå det, men meditationen og tempelbesøgene har åbnet mit hjerte. Det føltes, og føles, som en indre flamme er blevet tændt i mit bryst. Den brænder og åbner mit hjerte og mit nærvær.

Kærligheden til og det smukke i livet skinner igennem hverdagens gøremål. Det giver en indre fred og stor glæde.

Med et forstod jeg hvad meditationen kan åbne, og hvor jeg tidligere forsøgte at få meditation til at passe ind (forgæves), så er det nu som en naturlig del af min hverdag. En ny rejse er begyndt.

Frans MerrildManaging director, EHK aps

Da muligheden for at komme til indien sammen med Catherine åbnede sig, så var jeg ikke et øjeblik i tvivl.

Rejsen blev en helt fantastisk transformerende tur, hvor jeg kom i kontakt med mig selv på et dybere plan og med energien der var omkring mig på hele turen.

Jeg fik oplevelse jeg aldrig havde drømt om var mulige, oplevelser for livet :-).

Catherine er et helt fantastisk og unikt menneske med hjertet på det rette sted.

Hendes autencitet, varme, dybe forankrede ro og evnen til at omfavne mennesker på, er helt enestående.

Dorthe Skov MejerYogainstruktør

Rejsen til Indien er den bedste gave jeg har givet mig selv. En ny verden foldede sig ud og jeg kunne læne mig tilbage med fuld fokus på nærvær og åbenhed under Catherines stærke, indsigtsfulde og kærlig vinger.

Rejsen gav mig direkte kontakt til den indre kilde af nærvær, kærlighed og tålmodighed. Jeg blev beriget med dybe følelsesmæssige indtryk og føler en stærk forbindelse med universet.

Jeg er dybt taknemmelig for Catherines nænsomme guidning undervejs, hvor hun har åbnet mit sind og vist mig vejen til kilden.

Catherine er nærvær, kærlighed, omsorg og dedikation i én og samme person.
Jeg vil til enhver tid rejse med Catherine igen og giver min varmeste anbefaling til alle.

Dorthe HøjerFreelancer og mor til 2

Endelig gjorde jeg det!! Tog afsted til Indien.

At rejse til Indien var noget jeg havde ønsket mig i mange år, men landets uoverskuelige størrelse, samt en frygt for om jeg ville kunne leve af maden, havde igen og igen sat en stopper for at det blev til noget. Lige indtil jeg mødte Catherine. Efter en god snak med hende, følte jeg mig tryg og klar til at komme afsted.

Og sikke en tur! Jeg vil aldrig glemme den rejse, både fysisk og mentalt, som Catherine fik stablet på benene. Catherine jeg takker dig af hjertet, for den måde du har vist mig det Indien du elsker. Og for at være både blid og omsorgsfuld, når de mentale skygger kom frem i lyset. Turen var ligeså udfordrende og indsigtsfuld som jeg havde turde håbe på.

Og maden – Ja den var for mig som jeg havde frygtet, men det var en del af oplevelsen og jeg overlevede. Og jeg vender gerne tilbage! TAK!

Tony Smedegaard

Spiritual Journey er et magisk eventyr, hvor alt kan ske…

Tag med på en transformerende rejse i sjælens nærvær og oplev Indiens mytologi, ceremonier og ritualer i en autentisk og intuitiv atmosfære.

Himalaya i Maj 2019

Næste Spiritual Journey går til Uttarakhand i Nordindien, hvor vi bl.a. skal besøge 2 af Himalayas vidunderlige pilgrimsdestinationer – Kedarnath og Badrinath. Begge templer ligger i ca. 4000m højde og emmer af liv, visdom og nærvær. Bjerglandskabernes storhed og tynde luft er en helt fantastisk, unik og smuk naturoplevelse.

Rejsen er en sand hyldest til dit indre liv

Langt langt væk fra alt det du kender så godt og helt tæt på sjælens natur, Indiens farvestrålende stemninger, spontane uforudsigelighed og åndelige visdomstradition.

På rejse med sjælen som guide…

Spiritual Journey er en rejse i kærlighedens healene essens, der genforener krop og sind i åndens allestedsnærvær. Her kan du kan øve dig i at flytte fokus fra sindets tankemylder til hjertets stilhed.

Spiritual journey er også en transformerende-rejse i sjælens nærvær

Undervejs er det ikke usædvanligt at skyggesider, frygt, sorg, personlige temaer eller udfordringer dukke op fra underbevidstheden. Det er en del af rejsens natur at byde velkommen til det, der udfolder sig. Imens  du finder vej til din indre kerne, frigør hjertets stilhed og templernes velsignelser opmærksomheden fra sindets skyggespil.

Templet hos min læremester – Sri Sri 1008 Swami Avdhoot Ji Maharaj.

Shri Shri 1008 Swami Avdhoot Ji Maharaj.

Indiens mystik taler sit eget sprog…

Det er en stor velsignelse at møde oplyste mestre og erfarne yogier på selvrealiseringens vej.
I det omfang den enkelte er klar til det vil tempelbesøg, fordybelse og mødet med indiens autentiske spiritualitet iværksætte en indre frigørelse.

Velkommen hjem

Mange deltagere udtrykker at de for første gang i deres liv oplever at “komme hjem” inden i. At de mærker og kan være sig selv, som de “rigtig” Er.

Spiritual Journey er for dig:

  • der er intuitivt tiltrukket af muligheden
  • der i hjertet mærker at du skal af sted
  • der er villig til at møde forhindringerne på vejen
  • der er parat til at vove dig udenfor din komfort zone

Spiritual Journeys er IKKE for alle…

Det er en intensiv, autentisk og traditionel pilgrimsfærd med fokus på nærvær og personlig transformation.

Materiel afhængighed, psykologiske mønstre og fysisk komfort bliver udfordret på denne type rejser i Indien.

Med uanstrengt præcission, inspiration og synkronicitet frembringes sjælens healende energier, opmærksomhed og indre vejledninger. Det kan bl.a. åbne døren for dybere selvforståelse, indre fred, frigørelse, spontan glæde og autentisk styrke.