Hvad kan jeg hjælpe med?

Kontakt

Kontakt

Catherine Daverne

e-mail: info@catherinedaverne.dk
Tlf: +45 40 71 01 15
www.catherinedaverne.dk

CVR nr. 27390080

Betalingsoplysninger

Mobilepay: 58682

Bankoverførsel
Nordea: Reg. 2448 Konto nr. 6894810287

Foto: Carsten Ringholm

Min baggrund

Jeg er udlært kok fra Kong Hans Kælder i 1989 og uddannet afspændingspædagog (psykomotoriker) i 1999, kranio sakral terapeut 2001, healer 2004 og clairvoyant rådgiver i 2005. Jeg åbnede Life Delight i 2001 (klinik for afspænding og velvære), stiftede Livets Hus i 2014 (behandlerfællesskab, meditation, kurser og foredrag), og har arbejdet som selvstænding alternativ behandler og underviser i knap 22 år.

I 2008-2014 gennemførte jeg Morya federation´s første internationale uddannelsesprogram i esoterisk filosofi, psykologi, meditation og verdenstjeneste.

Siden 2012 har jeg lavet pilgrimsrejser i Indien, og de første meditationsretreats i Himalaya har nu set dagens lys.

I 2017-2019 har jeg været forskningsunderviser i meditation og mindfulness på Rigshospitalet, som frivillig introduceret hjemløse og udsatte til vegetarisk og vegansk mad hos Hus Forbi, og så er det foreløbig blevet til et par kreative kogebøger om grøn mad og spirituel praksis.

Motivationen bag


Under en jordomsejling med mine børn og deres far i år 2000, sad jeg en aften alene på dækket og kiggede op i himmelrummet. Familien og vores besætningen sov. Kun stjernerne oplyste himlen. Havet var mørkt, overflade glinsende og atmosfæren stille. Båden gled roligt og uanstrengt gennem havoverfladen.

Som et lynnedslag gik det op for mig, hvor ubetydelig lille jeg´et er i dette store hele. Det ”jeg”, der var så vant til at boltre sig i store dele af min identitetsfølese og hverdag, krøb sammen, blev stille og forsvandt nærmest i ydmyghed.

Stjernerne, der lyste på himlen, var flere 10-tusinde-lysår væk og formegentlig eksisterede de slet ikke længere. Det jeg betragtede i min lille virkelighed, stemte pludselig slet ikke overens med virkeligheden i nuet.

Da blev tiden med ét en til illusion og sanserne synes at knytte sig til sindets begrænsning. Jeg blev klar over at krop og sind ikke var i stand til at reflektere livets sande eksistens, men blot spejlede overflade-oplevelser af bevidsthed i vågen, drøm og dyb søvn.

Tilbage sad jeg med en dyb undren over min og andres plads i virkelighedens nærvær, fylde og stilhed. Tiden stod stille og alt hvad der eksistere var tydeligvis et uadskilleligt, urøreligt hele. Ét liv, én essentiel helhed.

Det stod mig forunderlig klart, at jeg i mit eget lille liv måtte foretage mig noget, der var i harmoni med dette større hele, som jeg lige nu, så tydelig oplevede at være en del af.

Jeg valgte på mystisk vis at dedikere hele mit virke og engagement til denne større helhed – i medgang og modgang. Det betyder bl.a. at jeg i dag formidler teknikker og metoder til indre frigørelse, nærvær, selvforståelse og mental sundhed. Alt sammen en støtte til naturlige glæde, indre ro, åndelig styrke, bevidsthedsudvikling og personlig transformation.