Privatlivspolitik

Vilkår og Betingelser

Denne hjemmeside ejes og administreres af:
Soullab by Catherine Daverne
CVR 27390080
Mail: cd@soullab.dk
Tlf. 40 71 01 15

Ved brug accepterer du betingelserne for brug af hjemmesiden www.catherinedaverne.dk, www.soullab.dk og appen Soullab by Catherine Daverne.

Ved brug accepterer du Vilkår og Betingelser for Soullab by Catherine Daverne og giver tilladelse til, at Soullab og www.catherinedaverne.dk må kontakte dig via e-mail, sms, app-notifikationer, sociale medier (fx Facebook) og kommunikationsapps (fx Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, der vedrører produkter, foredrag, kurser og workshops på www.catherinedaverne.dk og Soullab By Catherine Daverne.

Hvis du fortryder

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at sende en mail til info@catherinedaverne.dk. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, bliver du samtidigt afmeldt hjemmesidens nyhedsbrev og app-funktioner hos Soullab by Catherine Daverne.

Håndtering af personoplysninger

Det er Soullab by Catherine Daverne der er dataansvarlig efter de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Når du tilmelder dig nyhedsbrev eller oplyser dine kontaktinformationer i forbindelse med tilmelding til kurser eller workshops, giver du os tilladelse til, at vi må behandle dine oplysninger til brug for at administrere din tilmelding. Herunder sende dig information om kurser, workshops, foredrag, events samt adresser og kontakt informationer på steder for afholdelse.

Vi behandler følgende oplysninger om dig:

  • De oplysninger du giver, når du tilmelder dig et kursus, workshop, foredrag eller ved enhver brug af Soullab app´en.
  • Oplysninger om dine køb, hvis du samtidig anvender Soullab app´en
  • Oplysninger om, hvilke nyhedsmails du åbner og klikker i og din brug af Soullab app. Når du færdes på www.catherinedaverne.dk gælder hjemmesidens personpolitik ved siden af disse Vilkår & Betingelser
  • Svar på spørgsmål fra os
  • Cookies (læs mere om cookies nedenfor)

Vi bruger dine oplysninger til bedre at kunne vejlede dig når du bruger appen og for at kunne kontakte dig i forbindelse med arrangementer som du er tilmeldt.  Vi registrerer samtidig, når du bruger dine optjente medlemsfordele i Soullab applikationens “Inviter venner” system. Dine oplysninger deles ikke med tredie part.

Dine oplysninger bliver KUN brugt til håndtering af dine tilmeldinger via hjemmesiden, i Soullab appens “Inviter Venner” og i markedsføringsøjemed. Vi deler ikke oplysningerne med virksomheder eller personer uden for Soullab by Catherine Daverne uden dit udtrykkelige samtykke.

Du har altid ret til at få indsigt i, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Og du kan altid bede os om at rette eller slette dine oplysninger, hvis de er ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante. I det tilfælde skal du henvende dig til Soullab by Catherine Daverne, på cd@soullab.dk. Det er også her du skal henvende dig, hvis du vil gøre brug af din ret til at få en udleveret dine oplysninger (dataportabilitet).

Hvis du mener, at vi har overtrådt de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger i vores behandling af dine oplysninger, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, tlf. 33193200 eller på dt@datatilsynet.dk

Cookies

Mange hjemmesider placerer en eller flere cookies på din computer eller mobiltelefon. En cookie er en lille tekstfil, der ikke indeholder nogen personlige oplysninger. Den bruges til at genkende din computer eller mobiltelefon, og sender informationer om din aktivitet på hjemmesider og apps.

Med cookies kan du komme direkte fra et nyhedsbrev ind på hjemmesiden og med cookies kan din computer og mobiltelefon huske dine login-oplysninger.

Vi anvender cookies placeret på din computer og mobiltelefon til at registrere besøg og brug af Soullab appen, så vi bagefter ved, hvornår du brugte den, hvor længe du var der, hvilke øvelser du brugte osv.

Hvad er en Cookie?

En cookie er en lille datafil, som gemmes på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg på en hjemmeside.

Det er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal, som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan bruges til at holde styr på hvilke sider du har besøgt, hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap eller til at huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Cookies gøre online-tjenester lettere at bruge og hjælper et site med at levere den bedst mulige service til dig som bruger.

Hvis du ønsker at styre eller fjerne cookies, så kan du gøre det via indstillingerne i din webbrowser. Vær opmærksom på at det kan påvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravælger cookies. Mange af de interaktive funktioner, som hjemmesiden tilbyder, er afhængige af cookies og blokering eller sletning af cookies kan forhindre de funktioner i at virke eller reducere deres anvendelighed.

Forskellige webbrowsere kan bruge forskellige metoder til håndtering af cookies. Følg vejledningen fra webbrowseren producenterne nedenfor for at konfigurere dine browser-indstillinger *.
Microsoft Internet Explorer (IE)
Google Chrome
Safari
FirefoxGem
* Bemærk: Instruktionerne ovenfor er links direkte til webbrowserproducenten – Ingen former for ansvar kan gøres gældende over for os, hvis de er urigtige.

Hvis du ønsker at forhindre, at data om dig bliver sendt til Google Analytics fra de websites, som du besøger, så kan du hente et browser add-on her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at Soullab by Catherine Daverne, www.catherinedaverne.dk og www.soullab.dk behandler dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og denne Persondatapolitik.

Hjemmesidens administrator og ejer har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige er Soullab by Catherine Daverne. Hvis du ikke kan acceptere Persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrev, kurser eller workshops på hjemmesiden, behandler vi dine personoplysninger i henhold til hjemmesidens Vilkår & Betingelser, som gælder ved siden af denne Persondatapolitik.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger behandles og indsamles?

Såfremt du ønsker at tilmelde dig aktiviteter eller foretage køb, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.
Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

  • gennemfører køb på soullab.dk og catherinedaverne.dk
  • tilmelder dig nyhedsbrev
  • sender en forespørgsel, kontakter os eller giver feedback
  • giver os personoplysninger via hjemmesiden, app´en eller på anden måde.

I forbindelse med køb og tilmeldinger indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (e-mailadresse, navn, telefonnummer, adresse, og evt. kommentarer, som du knytter til din bestilling). Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere det produkt, som du efterspørger, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. information om kursussted, bekræftelse af din tilmelding, betaling eller ved mistanke om svindel.

Tilmelder du dig nyhedsbrevet indsamler vi dit navn og din e-mailadresse for at kunne sende dig nyheder.

Når du bruger hjemmesiden indsamler vi oplysninger om, hvor på siden du færdes, og hvad du klikker på. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan analysere, hvordan brugerne anvender hjemmeside og app, for at vi hele tiden kan forbedre sidens funktionalitet. Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender app og hjemmeside og statistikken anvendes f.eks. til at se hvilke sider og browsere der anvender mest. Til dette formål anvendes 3. part services, eksempelvis Google Analytics, se mere herom under punktet “Hvem videregives dine personoplysninger til” nedenfor, som accepteres ved besøg på www.catherinedaverne.dk, brug af Soullab app og som kan læses her.

Soullab by Catherine Daverne indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om brugerne.

I forbindelse med at en betaling gennemføres, kan du vælge at få dine betalingsoplysninger gemt. Dine betalings- og kortoplysninger gemmes hos Soullabs PCI (Payment Card Industry – Data Security Standard) certificerede samarbejdspartner DIBS og TELLER. Oplysningerne opbevares i et sikkert PCI certificeret miljø, som lever op til internationale sikkerhedsstandarder.  Når du anvender et betalingskort i appen er det kun DIBS – og ikke Soullab – som får adgang til dine oplysninger. Dette gælder både, når du køber et produkt, og hvis du vælger at gemme dine kortoplysninger til senere brug. At bruge og gemme kortoplysninger til senere brug er derfor alene en sag mellem dig og DIBS, selvom det sker, mens du benytter www.catherinedaverne.dk eller Soullab.

Hvem videregives dine oplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.catherinedaverne.dk og soullab.dk videregives til følgende:

  • Internt mellem catherinedaverne.dk og soullab.dk
  • til udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere et produkt, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre; og
  • i henhold til gældende lov, f.eks. til misbrugsregistre, hvis den pågældende bruger udøver misbrug eller svindel over for Soullab by Catherine Daverne, så som misbrug af betalingskort.

Soullab by Catherine Daverne anvender 3. part services til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse adfærdsdata til eksempelvis Google Analytics. Disse kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.

Hvor og hvor længe lagres dine personoplysninger?

De personoplysninger, som vi indsamler, lagres på servere i Danmark og administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Soullab´s vegne i henhold til denne Persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Oplysninger relateret til kursustilmeldinger slettes når arrangementet er afholdt. Oplysninger relateret til varerkøb slettes 2 år efter købet er gennemført, med mindre du forinden anmoder os om at slette dem. Oplysninger relateret til køb kan dog tidligst kræves slettet 16 måneder efter købet af hensyn til sager vedr. svindel, så som misbrug af betalingskort.

Kontaktoplysninger som anvendes til at fremsende e-mail nyheder opbevares så længe, aftalen om fremsendelse af nyheder består og slettes umiddelbart herefter.

Adgang til oplysninger

Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik kan rettes til cd@soullab.dk

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen: info@catherinedaverne.dk

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk