Den åndelige udviklingsvej 7

I dette indlæg kan du læse om intuition, som din trofaste guide på den åndelige udviklingsvej. Bliv medlem af meditationsklubben og få adgang til mere...

Go´morgen Danmark d. 5. september 2019

Yogafilosofi 20 – Dharana

Meditationsklubben - Uge 20 I den moderne psykologi anskues koncentration ofte som en kontrolleret bevægelse af sindet indenfor et afgrænset område. I dette indlæg dykker vi ned i den yogiske forståelse af koncentration og koncentrationstræning.

Yogafilosofi 19 – Abstraktion

Meditationsklubben uge 19 I denne uge kigger vi lidt dybere på betydningen af Pratyahara (tilbagetrækning), der også oversættes til abstraktion i Patanjali´s yoga sutras.

Yogafilosofi 18 – Pratyahara

Velkommen i meditationsklubben Den femte yogametode er Pratyahara (sanse-kontrol). Ordet kommer af roden hri, som betyder at trække. Ugeindlæg no. 18

Den åndelige udviklingsvej 12

Det er Selvet, der giver energi og udlåner opmærksomhed til kroppen, sindet og intellektets aktiviteter. Selvet alene, har ikke et udtryk.  

Yoga filosofi 17 – Psykisk Pranayama

Uge 17: I de dybere niveauer af pranayama sendes mental opmærksomhed gennem de subtile psykiske energikanaler for at aktivere den psykiske prana. Bliv medlem i meditationsklubben og få adgang til ugentlige blogindlæg om yogafilosofi.

Yogafilosofi 16 – Pranayama Y.S.

Mange har oplevelser af at åndedrættet stopper under meditation. Samtidig hviler de i en dyb stilhed, indre ro og universel rummelighed. I dette indlæg kan du læse om den 4. yogametode Pranayama. Som medlem i meditationsklubben får du hver uge adgang til et nyt indlæg om yogafilosofi på bloggen.